fredag 3. april 2009

For en forskjell et døgn kan gjøre!

Seline og Valentin

Ruben og valentin

Silas og Valentin

Vi har blitt en hel gjeng!
For en forskjell et døgn kan gjøre!
24 små timer.
Jeg ser solen og blomstene igjen,
i går var det bare mørkt.
Vi takker Gud for Hans verk.

I dag har Valentin kommet ut av kuvøsen og får ikke oksygentilførsel heller. Det er som å sveve på skyer. I går kveld fikk vi vite at han hadde en hjertefeil som de ikke visste hva ville si. I dag sier de at det ser ut til at det vil hele seg selv. Det har vært en herlig dag!

Janne og jeg har fått kjenne hvordan det er å sitte og glede seg over det nye barnet, holde det, kysse, lukte og høre. Vi takker Gud for alle Hans velgjerninger!

Ingenting er umulig for Gud (Lukas 1:37) sang Ruben for Janne i går. Det er sant. Det var bare så vankelig å hvile i det.

Nå legger jeg meg.....tror jeg. Alt er vel med alle 6.

Fred.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

mor Monsen sa...

HERLIG! Takk og lov;-) Berit

Anonym sa...

Fantastisk, for en nydelig familie!!!
Gratulerer sååå mye med Valentin, han er som de andre også helt skjønn altså.Vi gleder oss over at det nå går bra med dere alle og Takker Gud for at han går med hver dag!!!!!! Varme klemmer og gratulasjoner fra "Tante"Lillian og Co.Kjempe glad i dere ALLE 6.
GOD BLESS!

Anne Beth sa...

Hei jammen har barna Mjølhus vokst siden i sommer.
Celine blitt en lengre og moden prinsesse, Ruben fått skikkelig hårlugg og stilig som Far og Silas vokst noen nr og hermer etter luggen til storebror. For noen kjekke nydelige søsken til Valentin.
Han skulle bare visst for en herlig familie han er medlem av. Ikke kommer han til å dra nivået ned heller ser det ut som......Rune og Janne. jammen har dere en herlig gjeng og glede dere over. God påske til dere alle:)