lørdag 18. oktober 2008

Silas nå, kattemat er godt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skjønner godt dere satser på en skjønning til etter vi har møtt de tre andre fulltrefferne.Silas er jo bare den nydelige godgutten der han sitter i kattematen.For å ikke snakke om de sjarmerende batmanene.
Ut fra bildene ser det ut som Janne er i fin form og har full kontroll på det meste. Hun er fantastisk.Fikk bare så respekt for den dama der når jeg så henne i aksjon i sommer. Positiv og med herlig latter var hun der for alle som trengte noe til enhver tid. Samtidig som hun fikset alt på hjemmebane med barna og gjester som kom og gikk i deres private hjem.Siden du reiser mye Rune blir hjemmebanen mest på Jannne, men vi opplevde deg som en flott far, fantastisk kul type som fikset alle situasjoner med en betryggende ro.
Buldret det i kjødet viste du det iallefall ikke. Dere er en herlig familie som vi tenker på i takknemlighet. Ingen tvil om at dere er rette folk på rett plass.
Husk å få litt tid til dere selv også. Veldig lett og bli utbrent når man gir 100 prosent 24 timer i døgnet over så lang tid.
Kanskje vi får æren av å se deg under norges besøket?Er brente mandler et ønske skal du få posevis.