onsdag 24. oktober 2007

En lang natts ferd mot dag


I morgen skjer det. Det er rart å skulle bli trebarns far. Utrolig å vite at i morgen på denne tiden vet vi om vi har en sønn eller datter til. Vi har funnet navn. Vi er enige begge to om begge navn - gutt eller jente. Etter så mange måneder med venting, så er dagen endelig kommet.


Vi fant ut i går at det hele er litt utenom normalt for oss. Andre vet ikke helt når det skjer og reiser i hui og hast inn til sykehuset en natt, vi planlegger jobb ut fra det, pakker dagen før og går til sengs, vel vitende om at "i morgen skjer det". Det er keisersnitt. Hygienisk og rent. Kontrollert og raskt.


Janne gruer seg alltid for det øyeblikket når hun glir inn i narkosen. Mister kontrollen - som hun sier. Håper hun kan hvile i at det går bra.


Vel, noen siste ord fra en to-barns pappa. I morgen er jeg far til tre. Har egentlig vært det siden unnfangelsen, men det har på en måte vært forbeholdt Janne å kjenne og ta på barnet til nå. Fra i morgen kan jeg ta mer aktiv del i det hele. Seline og Ruben blir varme i blikket bare ved tanken på det. De blir gode søslken for den lille, ingen tvil!


Da legger vi oss i Hans hender.


God natt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flott skrevet! Tenker på dere.